2023 suosituimmat GMT-Master II -ylelliset kellot

Rolex on julkaissut kaksi uutta versiota GMT-Master II:sta – yksi 18 karaatin keltakultainen ja toinen keltainen Rolesor – harmaalla ja mustalla keraamisella Cerachrom-kehyksellä. Kello tulee nyt uudessa väriyhdistelmässä. Jubilee-hihnan kultainen hohto eroaa kaksisävyisen kehyksen tummemmista sävyistä, jotka on suunniteltu tuomaan mieleen auringon liikerata sekä päivän ja yön vuorottelu. Materiaalivalinnat ja tarkka viimeistely tuovat kellon loistoa esiin.
GMT-Master II:ssa on tunnusomainen kaksisuuntainen pyörivä kehys, jossa on yksivärinen Cerachrom-sisäke, jossa on kaksisävyinen 24 tunnin asteikko. Kellon avulla käyttäjä voi lukea kellonaikaa kahdelta eri aikavyöhykkeeltä samanaikaisesti tavallisen näytön ja nuolen muotoisen 24 tunnin osoittimen kautta. GMT-Master II:n uudessa versiossa 24 tunnin osoitin, kuten tuntimerkit ja kolme muuta osoitinta, on valmistettu 18 karaatin keltakullasta, mikä tarjoaa tyylikkään kontrastin mustaksi lakatulle kellotaululle. GMT-Master II:n uusi versio on varustettu yksinomaan Jubilee-hihnalla.
Päivitetty GMT-Master II osoittaa Rolexin sitoutumisen esteettiseen ja tekniseen huippuosaamiseen. Uusi väriyhdistelmä ja korkealaatuisten materiaalien käyttö korostavat kellon esimerkillistä ammattitaitoa.
Joitakin GMT-Master II:n suosituimpia versioita ovat ”Batman”-malli mustalla ja sinisellä keraamisella kehyksellä, ”Pepsi”-malli punaisella ja sinisellä keraamisella kehyksellä sekä ”Root Beer”-malli ruskealla ja kultainen kehys. Nämä mallit ovat keräilijöiden himoitsemia, ja niillä on korkea hinta jälkimarkkinoilla.
Kaiken kaikkiaan replica Rolex GMT-Master II on arvostettu ja suosittu luksuskello, joka tunnetaan laadustaan, monipuolisuudestaan ja toimivuudestaan. Vaikka suosiosijoitukset voivat vaihdella ajan myötä, GMT-Master II on todennäköisesti erittäin haluttu kello tulevina vuosina.