Kaunis kopio Patek Cool-lapsille

replica kellotYksi mielenkiintoisimmista peleistä on: ”Kuka on merkki X tämän kellon jälkeen?” Joissakin tapauksissa vastaus on täysin epäselvä, mutta uuden replikan Patek Philippe Aquanaut Chronographin tapauksessa kyseessä on vähän ei-aivotonta. Tämä on uusi kuningas-rento Patek uuden sukupolven, koska se on kirkkaan oranssi aksentti sen dial, ja myydään sekä mustat ja kirkkaan oranssi hihnat. Teräksen Nautilus-tekniikalla on näinä päivinä raa’asti puutteellinen, mutta uuden Aquanautin odotetaan olevan uusi lähtöpiste Patek Philippe -kaikkeukselle. Otettuaan lähemmäksi uutta väärennettyä katselua, olemme varmoja, että se koukkaisi reilun osuutensa uusista kopio kellot Patek -faneista.
Nautilus-kronografista siirretty automaattinen flyback-kronografi Caliber CH 28-520 C ohjaa uutta Aquanautia, jossa on keskeinen kronografin sekunnit ja suuri 60 minuutin kronografilaskuri kello 6. Eri kuin Nautilus-kronografin nykyiset versiot, Aquanautin subdialissa ei ole 12-h: n totaliseria mainitun subdialin sisällä, jolloin valitsin on hieman puhtaampi. Kotelon kokoa kasvatetaan myös uusimmalla Aquanaut-mallilla, jonka halkaisija on 42 mm. Tämä on nyt suurin Aquanaut -tuote brändistä, ylittäen matkanopeuden vaatimattomalla 1,2 mm: llä. Sanottiin, ettei käämityksen vastakkaisella puolella sijaitsevia työntölaitteita ole, tämä halkaisijan ero on tuskin havaittavissa verrattaessa näitä kahta mallia.replica kellot
Vaikka on vaikea saada täsmällistä ranteen tuntua replica-kello, jonka hihna on mitoitettu leikkaamalla, ensimmäiset vaikutukset uuden Aquanaut Chronograph ovat melko vankka. Väriyhdistelmä oranssin aksentti sen haalistuneesta musta / harmaasta valkokankaasta näyttää upealta henkilökohtaiselta, varsinkin kun se on yhdistetty kirkkaan oranssihihnallaan. Ne, jotka haluavat pysyä huomaamattomana (ilman tylsää), arvostavat mustan hihnan yhdistelmää yhtä paljon. Olen ensimmäinen, joka myöntää, että vaikka voin arvostaa kaiken Patekin näyttävää laatua ja suorituskykyä, katson yleensä, että niiden kellot ovat liian konservatiivisia minua haluttamaan henkilökohtaisesti, mutta tämä Aquanaut saattaa olla vain osa, joka vetää minuun kertaiseksi.