Lisätietoja Replica Rolex Air-Kingista

Ilma-kuningas on Rolex-legenda. Linjan merkitsemisen lisäksi paitsi toisen maailmansodan jälkeen sillä onkin yksi pisimmistä tuotantoketjuista yrityksen historiassa. Vuosikymmenten ajan, Rolex Air-king replica -kello on tuskin muuttunut. Joten mielestämme voimme aina luottaa sen puhtauteen, yksinkertaiseen estetiikkaan ja lähtötason hintaluokkaan.
Ensimmäisen kerran vuonna 1945 lanseerattu Rolex Air-King oli osa suurempaa kellosarjaa kunnioittaakseen Britannian taistelun RAF-lentäjiä. Mutta kauan sen jälkeen kun muut väärennetyt kellot lakkautettiin 1960-luvulla – ilma-leijona, ilma-jättiläinen ja ilma-tiikeri – ilma-kuningas, jota lentäjät rakastivat, elivät.
Se on pieni nykyisen standardin pilottikelpoisuudelle. Mutta kun se julkaistiin ensimmäisen kerran, sitä 34 mm: n koteloa pidettiin suurena. Lentäjät ja tyylikkäät keräilijät rakastivat Air-Kingia siitä puhtaasta ja yksinkertaisesta kasvosta, joka oli tyypillinen ja helppo lukea lennossa. Ja vaikka Rolex Air-King näki lukemattoman kellon muutoksen vuosien varrella, se pysyi pitkälti samana.kopio kellot
Vuosikymmenien ajan voit aina luottaa niihin yksinkertaisiin sauvakäsiin ja sileään kehään. Tämä lausunto tukee jopa lisättäessä harvinaisia ​​kansainvälisiä painoksia, kuten 36mm 5504, joka lainasi tapauksen Explorerista, ja Air-King Date, joka luonnehti päiväysikkunaa kello 3, täydellisenä syklopsien suurennuslinssillä kristallissaan. Tällä eeppisen Air-King-aikakauden aikana näimme viitteet 4499, 6552 ja Air-King 5500, jotka pysyivät hyvässä tuotannossa 37 vuotta.
Uusi fake Air-King on suunniteltu heidän rakastettujensa kellojen käyttäjille uudella aikakaudella. Ensinnäkin, Rolex ei halua, että ilma-kuningas pysyy klassisena lähtötason tuotteena. Kuten useimmat rolex kopio kellot, jokainen kello on suunniteltu tietylle henkilölle. Air-king oli alun perin suunniteltu lentäjille, mutta vuosien lentämisen jälkeen se on jäänyt alkuperästään alle.
Vuotta ennen Air-King 116900: n julkaisua vuonna 2016 Rolex julkaisi uuden 39 mm: n version klassisesta Oyster Perpetualista täyttääkseen klassisen tyylin, lähtötason aseman luettelossaan. Näistä vanhoista odotuksista päästämättä Rolexilla on täällä jonkin verran luovaa tilaa, ja ilma-kuningas ilmentää jälleen lentäjävahdin henkeä.
Musta soittoääni suurella kontrastituntimerkinnällä tekee uudesta ilma-kuninkaasta kasvoista helppolukuisen, Rolex-tunnuksen keltaiset ja vihreät aksentit ja käytetty käsi muistuttavat silmiinpistävästi ohjaamon instrumenttia, joka loi sveitsiläisen kellon verikoiran SSC-projektiin. . Mutta edes mainitsemalla hybridi-suihkuautoa, korin väri ja musta muistuttavat ohjaamon instrumentaatiota, eikö niin?
Muut ominaisuudet, jotka tekevät uudesta viitteestä 116900 Air-King näyttää ja tuntuu, kuten täysin erilainen kello sisältää päivitetyn 40 mm: n kotelon, joka on lainattu Rolex Milgaussilta. Tämä tuntoelementti voi olla vaikein uusi ominaisuus Air-King-ystäville tottua, koska se on paljon suurempi, mikä tekee aivan erilaisesta läsnäolosta ranteessa.
Toinen ominaisuus, joka vie minuutin totutumiseen, on omituiset tuntimerkit. Jos katsot tarkkaan, huomaat, että arabialaisia ​​numeroita on painettu 5 minuutin välein, jotka ilmaisevat minuutteja. Mutta kello 3, 6 ja 9 näet tunteja, jotka ovat valkokultata ja levitetään pintaan. Ja tiedätkö mikä toinen ero on? Ne ovat myös Mercedes-tyylisiä käsiä, jotka ovat iso tyyli-lähtö romanien aikaisempien mallien hoikkaista batonkädestä. Mutta kaikki Rolex Air-King kopio kellot muutokset eivät näy pinnalla. Sisään liputtaminen on Caliber 3131, joka tarjoaa lisäsuojaa magneettisia voimia vastaan.