kopio kellot

2017 Suosituimmat Fake Rolex Perpetual Day-Date

Kuuluisa ”Presidentin Watch”, koska siitä tuli Lyndon Johnsonin suosittu aikakausi 1965, se on käyttänyt useampia valtionpäämiesten ja kapteeneja kuin mitä tahansa muuta. Välittömästi menestys, kun se julkaistiin lähes kymmenen vuotta aiemmin, sitä pidetään jäljennöksen kopio Rolex perustajan Hans Wilsdorfin viimeisenä kruununtuottajana.

Pitkä yhdistyminen suuriin ja voimakkaisiin tarkoituksiin on perinteisesti merkinnyt, että Oyster Perpetual Day-Dateilla on usein ollut muutakin kuin pelkkää laitosta. Viime aikoina se tuli valtavirtaan. Justin Timberlake ja LeBron James ovat tyytyväisiä urheilullisiin keltaisen kultaversioihin. Nykypäivän päivämäärän valitus on nykyään yhtä yleismaailmallista kuin se todennäköisesti on – mikä löytyi useimmiten Oval-toimistosta tai hallintotaulukon ympäriltä on nykyisin myös Dalai Laman suosituin katselu.replica kellot

Vaikka sisäinen liike on muuttunut useaan otteeseen, kun katsojan pitkäikäisyys on ulkoinen, päiväpäivä on muotoilu, joka on muuttunut vähiten koko replica Rolex sarjasta. Ei yritys, joka koskaan tekee jyrkkiä poikaystäviä, vertaa päivän päivän päivämäärää minkä tahansa esi-isänsä kanssa ja sinun on vaikea havaita eroja.

Yksi tärkeä Rolex-käyttöoikeus otti ne yli 50 vuoteen.

Replikan katselu oli saatavilla vain 36 mm: n kotelolla vuoteen 2008. Vaikka nykypäivän makuun, joka tekee siitä erityisen miellyttävän miehen ajastukselle, se auttoi päiväpäivää löytämään innostuneen naisyleisönsä.

Kun tunnustetaan tarve liikkua aikakausien kanssa ja tuottaa suuremman miesten versio lippulaivastosta, väärennetty Rolex julkaisi Oyster Perpetual Day-Date II -mallin, jonka koko on 41 mm. Vaikka tervetullut ja suosittu lisäys, sitä pidettiin vain liian suurina joissakin piireissä, ja se lopetettiin vuonna 2015, jotta se antaisi mahdollisuuden päivälle 40. Tämä yksi millimetri on tehnyt kaiken eron, ja se istuu hyvin alkuperäisen 36 mm: n rinnalla.

Aikaisempiakin tapauksia lukuun ottamatta 2015-luvun 40mm Day-Date esitteli uuden kaliipin, 3255. Se on in-house -liike, joka on hyvin löyhästi 3155: n mukaan, joka löytyy edelleen kellon pienemmästä veljestä, mutta 90% komponentista on uudistettu ja päivitetty. Se sisältää Rolexin nikkeli-fosfori-kronergista, joka on läpäisemätön magneettisille häiriöille, sekä optimoidun sinisen Parachrom-hiusneulan, joka tarjoaa 10 kertaa suuremman iskunkestävyyden kuin perinteiset mekanismit.