replica kellot

Huippuluokan panerai mare nostrum kronografi replica katsella tuottoa

Kuten kuvittelisit, kun otetaan huomioon 1900-luvun puolivälissä hyvä panerajan nimi ja maailman sodan ii kauhistuttavat olosuhteet, alkuperäisen mare nostrum prototyypin oli katsottava kunnolliseksi näyttelijäksi. Aloittajalle, se mitattiin noin 52 mm: n leveäksi ja nimettiin mare nostrumiksi sen jälkeen, kun romanit käyttivät ensimmäistä ilmaisua. Lisäksi, ensin elvyttivät italialaiset kansallismieliset vuonna 1861 yhdistyneenä Italiassa ja sitten maailmansodan fasistit ii. Sellaisena nimityksen ”mare nostrum” alkuperää voidaan päivittää laajentuneen roomalaisen imperiumin aikakauteen, mutta ei todellakaan tarvitse katsoa taaksepäin kauas ajan mittaan, jotta saataisiin selville, miksi se nimettiin sellaiseksi Italia 1940-luvun alussa.
Useimmat lähteet sanovat, että merianturien 1943-prototyyppi ei koskaan tehnyt sitä tuotannosta sodan levottomuuksien vuoksi – kuulostaa laiska selitys, sillä milloin muina aikoina kuin sodassa olisi nimenomaan armeijan suunnittelemaa kelloa Mitään todellista käyttöä? Joka tapauksessa replica panerai  kello tuotti myös muita laitteita nimellä mare nostrum, joten vaikka he eivät olleet liian kiinnostuneita kelloista, he olivat innokkaita nimeä, näyttää siltä. Muut panerai mare nostrum -esineet sisältävät viive- ja ajoituslaitteita torpedoille ja eräille muille räjähteille, joita italialainen armeija käyttää wwii: ssä – tutustu vain hämmästyttävään näköiseen mare nostrum -kronografiaan, jossa on minerva-kaliiperi ja eräät hienoiset tärinänestolaitteet.kopio kellot
Lisää kaikki tähän tutkimukseen, että mr. Jose pereztroika perezcope.com on suorittanut – lue täältä – ja opit, että mare nostrumin kotelorakenne on todellisuudessa paljon lähempänä mitä panerai oli tehnyt 1950-luvun puolivälissä eikä 40-luvun alussa. Panerai on melko huonosti dokumentoitu historia, ja merirosvo on sopivin esimerkki – kirjaimellisesti on yksi todellinen yksityiskohtainen kuva 50-luvulta, jota näet edellä, ja se on siitä. Silti, mare nostrum on varmasti olemassa, ja on kaikkien päättää, kuinka paljon painoarvoa ne antavat siitä, ovatko italialaiset merivoimien komentajat herättäneet sitä maailmansodan aikana ii.
Replica pieria mare nostrum kronografi mittaa vain 42mm leveä. Tämä ei ole myöskään uusi asia. Panerain pre-vendome-aikakaudella tuotettiin joitain rajoitettuja julkaisuja. Tämä muuten tarkoittaa olennaisesti ennalta richemont (vain nimet ovat muuttuneet, mutta ei mitään muuta). Sivusivulla ”pre-v” todennäköisesti käytetään niin paljon, koska brändi panerai, huutokauppiaat ja fanit suosivat paljon sitä kutsumasta sitä hämärän ”pre-vendome” -periaatetta eikä ”pre-richemont” -ohjelmaa, jonka pelkkää kuolevainen katsella harrastajia voisi ymmärtää .
Km / h-kehys on hämmästyttävä lisäkamera, joka on suunniteltu aluksen komentajille. Lisää tähän tosiasia, että tämä on tavanomainen takometrisyysasteikko, mikä tahansa muu nopeusyksikkö toimisi aivan samoin. Ottakaa tämä vihjeeksi siitä, kuinka monta henkilöä tosiasiallisesti käyttää tarkkuusmittareita heidän pienikokoisissa kellokoneissaan.
Positiivisesti ottaen mare nostrum kronografi on yksi äärimmäisen epätavallinen panerai. Perinteiset männän tyyppiset kronografin työntimet, takometrinen kehys, pieni kotelon koko, kauniisti kaarevat, pitkät korvakkeet ja sinivihreä väriyhdistelmä erikseen tekisivät minkä tahansa panerajan parittoman. Tämä saattaa palata takaisin – meriuutuella on erityinen historia, jossa ei ole lainkaan dokumentaatiota tai todellista kappaletta jäljellä kumpi aikakausi todella kuuluu – ja tämä herättää muutamia lippuja varovainen, supernerdy keräilijä, joka on paljon yksinomaan Jonka tarkoituksena on.
Kuten kaikki edellä mainitut, on mukavaa nähdä fake panerai tehdä jotain merkittävästi jättäen valaisimet ja radiomirs sivulle hetkeksi ja näyttää ulkoasua niin tuskin kohdannut heistä – en olisi yllättynyt, että panerai todella testaa Vedet täällä (tietenkin, syvässä sydämessäni), koska olisin onnellinen nähdä enemmän erityisiä ja yksilöllisiä malleja.