2020 Rolex Submariner -ennusteet

Kun Baselworld on pidetty kelloteollisuuden tärkeimmänä vuotuisena näyttelynä, se on kärsinyt viime vuosina, kun monet näytteilleasettajat ovat hypänneet laivaa. Jotkut parhaista pelaajista, mukaan lukien Rolex, esittelivät kuitenkin uusia temppuja täällä tänä vuonna. Vaikka Rolex on tunnetusti salamyhkäinen, kukaan organisaation ulkopuolella ei tiedä, mitä uusia kelloja yritys julkaisee tänä vuonna, mutta menneiden mallien tarkistaminen ja tulevien julkaisujen ennustaminen on keräilijöille aina mielenkiintoista toimintaa.
Sukellusvenekokoelma on kauan odotettavissa uudelle liikkeelle. Datejust, Yacht-Master ja Sea-Dweller ovat kaikki sisustettu viimeisimmällä Caliber 3235 -aika- ja päivämääräyksellä, joka otettiin käyttöön vuonna 2015. Toisaalta Submariner Date luottaa edelleen Caliber 3135 -liikkeeseen – joka debytoi vuonna 1988!
Joten ei ole venytys ajatella, että Rolex viettää uutta satoa Submariner Date -malleista, joissa on uuden sukupolven Caliber 3235 -liike. Yhtiö saattaa julkaista jopa uuden ajan vain urheilumuodon datless-sukellusveneestä, vaikka se on todennäköisesti jotain, jota emme näe ainakaan seuraavien vuosien aikana. Jos katsomme malleja menneisyyteen, Rolex ilmoittaa todennäköisesti valkokulta- ja kelta-kultaisista sukellusvenemalleista Baselworld 2020 -strategiassa ja odottaa, kunnes Baselworld 2021 julkaisee kaksisävyisten ja teräsversioiden.
Kaikille tiedetään, että jalokivi set Rolex -kellot – etenkin urheilumallit, kuten Daytona ”Rainbow” värikkäällä safiirikehyksellä ja GMT-Master II, jossa on safiiri / rubiini / timanttikehys, joka on suunniteltu jäljittelemään ”Pepsiä”, ovat saaneet uskomattoman menestyksen. viime vuosina kuuluisuuksien käyttämä ja keräilijöiden himo. Vaikka siellä on jo joitain tyylikkäitä jalokiviä Submariner-malleja, kuten viite. 116659SABR, nämä ovat erittäin eksklusiivisia malleja, joita tuotemerkki ei edes julkaise.
Rolex julkisti lippulaivaisen sukelluskellonsa vuonna 1953, mikä tarkoittaa, että sukellusvene viettää 70-vuotispäiväänsä vuonna 2023. Rolex julkaisee tyypillisesti uusia viitteitä virstanpylväiden vuosipäivien muistamiseksi, ja merkin on tiedetty käyttävän vihreitä komponentteja joihinkin muistomalleihin, mukaan lukien 50. Anniversary Submariner viite. 16610LV ”Kermit” ja sen vihreä kehys.
Aikaisemmin Rolex tarjosi timanttikiristettyjä kelloja vaihtoehtona kiinteille kultapuhelimille ja timanttikiristettyihin kaksivärisille. Näihin viitataan keräilijöissä usein nimellä ”Serti-valinnat”. Siksi kun otetaan huomioon Rolex-urheilukellojen nykyinen kallisarvoisten jalokivien kehitys, emme olisi järkyttyneitä, jos näisimme Submarinerin palauttavan Serti-valitsimilla Baselworld 2020 -sarjaan.