Edullinen hinta käytetyille Rolex-kelloille

Erinomaisen ammattitaidon ja yleisten laatuominaisuuksien lisäksi Rolex-kellojen arvo kunnioitetaan ajan myötä. Ihmiset arvostavat tuotemerkkiä ja sen perintöä. Vaikka muiden suunnittelijoiden nimet saattavat taistella arvonsa säilyttämiseksi monien vuosien ajan, Rolex säilyttää aina huomattavan jälleenmyyntiarvon, mikä tekee siitä viisaan investoinnin.
Yksi täydellinen valinta Rolexille on Datejust-malli, joka asettaa tuotemerkin standardin. Kello nimettiin sen kyvystä asettaa päivämäärä kello kolme -ikkunaan ja se oli yksi ensimmäisistä itsestään käämittävistä kronometrit. Tässä erikoiskellossa on timanttisoittimet ja ruostumaton teräsnauha.
Jos tarvitset aitoa Datejustia, kokeile tätä Oyster Quartz -mallia. Se palaa alkuperäiseen 1945-malliin, vaikka se suunniteltiin noin vuoden 1995 aikana. Nauti kultasoittimesta ja sen ruostumattomasta teräksestä ja 18 k kultanauhasta. Kun käytät Oyster Datejustia, käytät historiaa.
Jotkut Rolex-mallit ovat pehmeämpiä. Jos haluat mieluummin tyylikkyyden ja hienostuneen maun heijastavan ilmeen, kokeile Pearlmaster 80298. Tässä kellossa on 18 K keltaista kultaa, timanttisoittimia ja helmirengas muistuttamaan yhtä juhlaan käytetyistä kaulakoruista. Voit sovittaa tämän iltapukuihin tai black-tie -tapahtumaan näyttämään kiillotetulta ja hienostuneelta. Tämän vuoden 1999 kellon mukana tulee myös kello, jotta voit tarkistaa, että se on aito Rolex.
Kun otetaan huomioon jälleenmyyntiarvo tekijänä ostettaessa, tietenkin, että Rolex-kello on sijoitus eikä muu kulutus, on varmasti merkitystä. Voit ansaita siitä tuoton myydessäsi jälleenmyyjälle tai kiinnostuneelle keräilijälle. Rolexin hinnat vaihtelevat vuodesta toiseen, joten jos etsit päivitettyä Rolex-hinnastoa Rolex-kellojen ostamiseen tai myyntiin, ota meihin yhteyttä ja autamme mielellämme.