2021 Sky-Dweller uudella Rolex Oyster -rannekkeella

Kyllä, uusi 41 mm: n kokoinen sukellusvene esiteltiin tänään, mutta luuletko että ainoa temppu ”Crownilla” on hihassaan? Vieläkin jännittävämpää on, että Rolex on myös ilmoittanut uuden valikoiman Sky-Dwellers -tuotteita Oysteflex-rannekkeesta, saatavana sekä 18 k keltaista että Everose kultaa. Lyhyesti sanottuna, se on Sky-Dweller, jonka me kaikki tunnemme, vain erilaisella rannekorulla. Vaikka ”rannekorun vaihtaminen” ei tunnu olevan maailman mielenkiintoisimmalta, nämä uudet kellot näyttävät aika siistiltä.
Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun olemme nähneet tuotemerkin toistuvan nykyisellä mallilla tällä tavalla. Rolex Daytona julkaistiin Oysterflexissä jo vuonna 2017, aivan kuten tämä uusi Sky-Dweller, mutta jalometallina. Sky-Dweller, tuotemerkin monimutkaisin kello, oli aiemmin saatavana sekä nahkahihnalla että Oyster-rannekkeella, ja nyt se on osa Oysterflex-taittokelloa. Yksi Oysterflexin lisäetuista on suosittu liukulukon säätöjärjestelmä, jonka avulla rannekkeen kokoa on helppo muuttaa lennossa.
Kellon sisällä on talon sisäinen Rolex Caliber 9001, joka teki debyyttinsä Sky-Dwellerin kanssa Baselworld 2012: ssä, ja siinä on sininen Parachrom-hiusjousi ja 72 tunnin tehoreservi sekä kellon kaksoisaikavyöhyke ja vuosikalenteri. toimintoja.
On huomattava, että kelloa kutsutaan pikemminkin Oysterflex-rannekoruksi kuin kumihihnaksi. Tämä johtuu siitä, että toisin kuin kumihihna, Oysterflex on enemmän kuin rannekoru. Kuten nimestä voi päätellä, se koostuu taipuisasta metalliterästä, joka on valmistettu titaanista ja nikkeliseoksesta. Terät on päällystetty erittäin kestävällä mustalla elastomeerillä. Rannekorun pohjassa on pituussuuntainen pehmustus, joka parantaa mukavuutta ja kulutettavuutta.
Koska tämä on olemassa olevan mallin iterointi – päivitys, jos haluat – kello säilyttää 42 mm: n koon. Lisäksi sillä on edelleen pyörivä harjaslevy kellon asettamiseksi Ring Command -järjestelmällä. Kuten aiemmin mainittiin, tämän uuden päivityksen saaneilla Sky-Dweller-muunnelmilla on useita värejä: kolme valintaväriä keltaista kultaa ja kolme sävyä Everose-kultaa. Nämä uudet väärennetyt Rolex kopio kellot sekä koko uusi Rolex-julkaisutalli saapuvat valtuutettujen jälleenmyyjien luo.