Aito lahja kanssa jäljittelevän henki —- Replica IWC Ingenieur

myydään kopio rolex
myydään kopio rolex
rolex kellot kopiot
rolex kellot kopiot

Tällä hetkellä tiedämme sen, me yllättynyt ja velkaa sen loistava muotoilu Ingenieur katsella. Identiteetti tämä kokoelma on näyttävästi esittänyt sen kireällä, viriili ja tekniset linjat vaikka se oli myrskyisä menneisyys. Lisäksi näyttää siltä, että Ingenieur ovat hyvin muotoiltu ja vakiinnuttanut asemansa juurruttaminen IWC replica kellot kokoelmia, aikaisempi ei enää ollut. Se on alun perin luotu vuonna 1955, sitten vuodesta nyt, nämä viime vuosikymmeninä ovat tarpeeksi pitkiä osoittaa Jännitystä polku. Vuonna 1975 se tuli tunnetuksi koska Genta suunnittelussa, mikä edelleen pimenee aikana kvartsi aalto ja sitten loistavasti elvytettiin vuonna 2005. Vaikka käänteitä historian, 2015 on täydellinen aika juhlia malli, joka on vielä hyvin paljon kohtauksen niin merkkijono ”5s” sen kronologiassa.
Rakennettu kirkas kipinöitä myydään rolex kopio
Sen yleisö, mukaan lukien cientists, tutkijat ja insinöörit, on pysynyt ennallaan. Näiden ansiosta ihmiset, mallia voidaan aluksi kehitettiin 1950-luvulla. Tukeva, antimagneettinen, vedenkestävä ja tarkka, se johtaa voit mitata ja tutkia koko maailmaa.
Heti alusta alkaen, Ingenieur oli ydin high-tech-ominaisuuksia. Sen Faradayn häkin pystyi suojaamaan liikettä vastaan magneettikenttiä jopa 80, 000 A / m (ampeeria per metri). Se oli 10 kertaa pienin antimagneettinen vaatimus aika sveitsiläiset kellot! Kuitenkin kello suunnittelu vuonna 1955 ei ollut niin rohkea kuin se olisi tullut seuraavina vuosikymmeninä. Erittäin tekninen Ingenieur osoitettiin poikkeuksellisen perinteinen muotoilu jotenkin hämärtynyt paikannus rajoja. Ja se oli juuri kun Genta olisi puututtava asiaan.
Tynnyrin ja ruuvit
Ennen kuin hän yhteistyössä Ingenieur, vuonna 1972, Genta oli jo suunnitellut Royal Oak. Jotta innovaatio, IWC yhdistettiin jälkimmäisen sisältö ja oma tyyli salaisuuksia. Ei ole epäilystäkään siitä, että Ingenieur oli välttämätön ehdokas Genta. Koska malli, se oli täysin täysien voiman teknisiä.
Se oli mitä se oli taata sen menestyksen, keskisen kello mutta ei paljon tapahtunut: Tällä Ingenieur suunnittelema Genta osoittautui kaupallinen epäonnistuminen, joka toimitettiin ainoastaan 1 000. Kuitenkin jälkikäteen, tämä epäonnistuminen ajettavaa hyökyaallon kvartsin kellot. Ehkä malli oli yksinkertaisesti liian paljon edellä aikaansa, koska nykyisin nämä erittäin harvinaisia keräilijän kellot myydä yli CHF 10, 000.
IWC taipumus tärisytä Ingenieur ulos kiima, alkaen 1970-luvun lopulla ja 1980-luvun alussa. Kaksi mallia uskottu tällä pelottava tehtävä: toisessa on kvartsi liikkuvuutta, joka piti olla enemmän sopusoinnussa suuntaus ajat; ja sitten, muutama vuosi aikaisemmin, uusi painos varustettu ulkoisesti peräisin ETA 2892 liikkeen – osoittaa ainutlaatuinen teollinen lähestymistapa IWC joka ylpeilee suuri määrä in-house kaliipereihin myös ne, sen tekninen johtaja vuodesta 1944, loistava James Pellaton.
Suurelta osin huomiotta yleisön suuri, replica kellot Ingenieur palasi alkuperäiseen, puhtaasti tekninen alueella. IWC alkoi tehdä yhteistyötä asevoimien kehittämisessä äärimmäisen malleissa huomattavan kestettävä magneettikenttien 500 a / m. Tuloksena oli kohtalainen menestys (3 000 myytiin), mutta oli itse asiassa todella huomionarvoista siitä työnnetään antimagneettinen rajoja ennennäkemättömälle tasolle. Kannalta tarkkuus, muut vahva puku Ingenieur, IWC peräisin LMH (Jaeger-LeCoultre) hybridi MecaQuartz malli, jossa on kvartsi liikkuvuutta, mekaaninen ajanotto ja hälytystoiminto.
IWC uudelleen Ingenieur vaikka se oli hiipumassa taustalla tapahtui ennen vuotta 2005. Sillä hetkellä,
Neljä tärkeimmät ominaisuudet yhden kellon ajettiin miehet, jotka olivat juuri muotoilukonseptin alkuperäisen Ingenieur: tekninen, tarkka kello päätöksentekoa hyvän tarinan kertoa ja muotoilu piirre tarkoituksellisesti vuosikerta kosketus. Koristelu titaani tai keramiikkaa ja rohkeasti varustetut pii hihna on esiintynyt suuri määrä versioita. Mikä parasta, me edes voi löytää sen kilpa paddocks Mercedes AMG Petronas Formula Team. Kun sama tarkka ja herkkä muotoilukonseptin, IWC varustettu sen kanssa Constant Force Tourbillon escapement. Nykyisin vain muutama viikko aiemmin, epäilemättä, toinen kierros sen renessanssin paljastetaan valoisa tulevaisuus kehittämiseen brändin.

invicta kellot kokemuksia
käytetty rolex myytävänä