Hyviä uutisia Rolex Submariner 116610LV vapautetaan

Rolex ansaitsee kunnian onnistumisprosentti joka asettaa Marvelin Hulk elokuva muutoksia häpeään. Kun rahat studiot ovat käytetty ”Incredible Hulk” käynnistyy uudelleen, koska Ang Leen 2003 fiasko, eli kello pähkinä voisi raid noin kymmenen vuoden teltta tapahtumia Christien ja Antiquorum. Sen sijaan, Rolex osuma lipputulot ”vihreä” sen ensimmäisen laukauksen.

Rolex-Submariner-Mechanism-Black-39mm-Men-Watch-RS3757-40
Rolex-Submariner-Mechanism-Black-39mm-Men-Watch-RS3757-40

Vaikka tunnettu kestävyys kunkin ehkä ollut ainoa yhteinen tekijä puoli-luvulla, Baselworld 2010 ulkonäkö Rolex Submariner 116610 LV ”Incredible Hulk” ikuisesti sidottu kaksi kuvakkeet Rolex ja Marvel Comics. Näennäisesti seurauksena tämän ylivoimainen suosio, monet minun ei-Watch ”ystävät – joka ilmeisesti ollut nähdä kattavuus Rolex Submariner kaikkialla – ovat vaatineet, että minä selittää, mitä iso juttu on.
Tämä yksi ei vaadi paljon johdanto; se on iso vihreä Rolex Submariner. Yhdistä ”Super Case” / ”Maxi Dial” 2008: n 116619 Submariner vihreä kehys ja vihreää pyörää, ja olet yksi online-foorumin letkauttaa pois gamma-puhkeamisen Rolex keräilijä ihastus. Rolex Submariner ja ”The Incredible Hulk” suorittaneet tuskin 48 vuotta törmäyskurssille vuonna 2010. Se näyttää kaikki viisi minuuttia kului LV Basel ’10 paljastavat ja siirtymistä Hulk arvokkuus on karhea radioaktiivisen myytti. Kriittisesti, The ”Hulk” rikkoi päässä värimaailman edeltäjänsä, joka sisälsi vihreä kehys rinnalla musta soittaa.
Totta puhuen, Bruce aina törmäsin kuin enemmän Rolex Milgauss sellainen kaveri, mutta standardi Submariner ei näyttäisi täysin paikallaan ranteessa. Se on asiallinen vaihtoehto, kun kaikki. Se vain näyttää niin toisin kuin mitään olemme nähneet Rolex ennen ja vielä samanaikaisesti heti, kun tarkastelemme sitä huomaa, se kaikki mitä olet odottanut brändin.
Kuitenkin vihreät Cerachrom kehys ja sunburst metallinen kellotaulu Submariner 116610 LV eivät ole selvin päin koskettaa. He uskomaton. Rolex debytoi 116610 LV ”Hulk”, kuten perillinen sen hyvin rakastettu 16610 LV viisikymmentävuotisjuhlakokouksen malli debytoi vuonna 2003 merkitä puolen vuosisadan maailman suosikki sukeltaa kello.
Sen kestävyyttä naarmuja ja scuffs on niin valtava kuin safiiri kristalli, ja esto todella katastrofaalinen osuma (esim ”Dude, missä käteni?” Taso trauma), vain timantti tai gamma-parannettu väkivalta voi pilata Cerachrom. Vihreää pyörää, invicta kellot kokemuksia joka Rolex kuvattu ”vihreä kulta”, kun sen käynnistää, on soleil malli metallinen viimeistely joka säteilee risteyksessä käsien ja vetää silmänsä kohti matching kehys. Suorassa valo, valitsin on kolmiulotteinen vaikutus ja muuntautuu välillä sävyjä vihreä vaalean tansseja koko sen lempeä sunburst syykuviota. Värilliset keraaminen bezels edelleen harvinaisuus jopa vuonna 2014, ja charmi Submariner säilyy terävä tänään kuin se oli, kun debyytti vuonna 2010. Rolex n Cerachrom dial jatkaa muodonmuutoksen vanhoillinen Sub supersankari. Ensimmäistä kertaa, yhtiön oma keraaminen on mallinnettu Rolex vihreä, ja vaikutus on … Smashing. Ensimmäisessä silmäyksellä, näin Submariner lasin läpi olin skeptinen. Mutta nyt kun olen ollut mahdollisuus pitää katsella ja kokeilla sitä, olen itse vakuuttunut siitä, että tämä on paras hihna tämän tyylin tällä hetkellä saatavilla.
Vaikka ”Hulk” värimaailma oli 2010 uutuus, rohkeampia dial yksityiskohtia ja ”kömpelö” tapaus mittasuhteet debytoi 2008 Submariner 116619 ”Smurf.” Kuten Hulk itse, ulkonäkö ja intensiteetti dial ovat kaikkea muuta kuin staattinen. Irstas ajatukset on Smurfette huolimatta, oli vähän siitä mega-buck valkokulta super-Sub animoida ikuinen nuori mentaliteetti, joka ajaa ylellisyyttä urheilu kello myyntiä.
Rolex väärennetyt kellot, mutta hienous on toinen pilari maineensa. Tätä varten Submariner 116610 LV sisältyvät siihen talletettu platinaa syvennyksissä indeksien ja numeroiden keraamisen kehyksen.