Omat olympialaiset Omega Seamaster, jossa on musta emali

Olin suuresti järkyttynyt Omega Seamasterin kopiosta jossakin. Tämä Seamaster-olympialaisten versio on normaalikokoinen kello, joka toteutetaan aivan ylivertaisella tavalla, joka on tyypillinen sen ulkonäölle ja tekniikan huippuluokalle.
Ennen kuin täysin riippuvainen tästä mallista, on tärkeää tietää, että se on eräänlainen kirsikka, joka on jo suuren kokoelman koko, jota Omega kopio kellot  lanseerasi talviolympialaisten aikana, Pyeongchangissa, Etelä-Koreassa. , helmikuussa. Ensin näytettiin kvintetti urheilullisista malleista, jotka muistuttivat viiden olympiarenkaan värejä. Nämä kaikki olivat terästä ja niissä oli mustavalkoisia numeroita, joissa oli arabialaisia ​​numeroita ja valoisia käsiä.
Edessämme oleva replica-kello on pohjimmiltaan yksi niistä stresidien olympialaisten Seamaster-olympialaisten versioista. Kotelo on edelleen kohtuullinen koko 39,5 mm: n kokoisena ja 11,98 mm: n paksuisena. Kun otat sen pois lokerosta, ei ole epäilystäkään siitä, että kyseessä on platina – replica-kellolla on vakava heft. Korvakkeiden sivut ja etupinnat ovat harjattuja, kun taas korvakkeiden ja reunojen reunat on kiillotettu, joten saat myös hyvän kontrastin.replica kellot kopio kellot
Koska olen aina rakastunut platinaan, olen täysin hullu mustasta emalista. Tämän kellon kovapolttoinen musta emalivalitsin on helposti yksi parhaista, mitä olen nähnyt modernissa kellossa. Kuin koskaan. Musta on rikas ja kiiltävä, ja se näyttää melkein märkältä, kun se sieppaa valon, ja hopeanhohtaiset valkoiset logot ja minuuttimerkit voivat näyttää joko häipyvän taustaan ​​tai hyppäämällä sinuun kulmasta riippuen. Tunnit ovat perinteisiä, nuolen muotoisia merkkejä, jotka on valmistettu 18k valkokulta, ja ne auttavat myös näyttämään poimutun kupolin muodon.
Toistaiseksi kaikki tuntuu melko vanhasta koulusta tästä kellosta, mutta liike on uusinta: omaa Omega-kaliiperi 8807. Tämä liike on automaattinen, käyttää koaksiaalista pakoon ja on METAS-sertifioitu Master-kronometri. Se toimii myös 3,5 Hz: ssä, 35 jalokivissä, ja kestää jopa 15 000 kappaletta magnetismia. Viimeisenä teknisenä menestyksenä tasapaino on vapaata jousitettua. Viimeistely on juuri sitä, mitä olisit odottanut yhdellä Omegan liikkeestä. Se on perusteellinen, mutta ei ylivoimainen.
Olen yleensä joku, joka on vahvasti vahvistettu leirissä ”tee liike sovi tapauksen”, mutta olen valmis tekemään poikkeuksen. Safiiri caseback ei täytä takana kellon ja huomaat, että tilaa liikkeen ja kotelon reunat on kaiverrettu ”virallinen timkeeper” ja nimet kaikkien olympia-isäntä kaupungeissa, joissa omega oli tämä rooli. Se on tietysti valmistettu myös platinasta, ja se näyttää järkevältä tällaisessa kellossa.
Tämän kellon asettaminen ranteelleni oli ehdottomasti erinomainen Baselworld 2018: ssa. Tietenkin nämä eivät ole aivan vintage-kellon mittoja, mutta se on helppo käyttää, kohtuullinen koko, jonka mielestä monet ihmiset todella nauttivat.