Tietoja Rolex Submariner Replica Watchesista

Rolex Submariner kopio kellot on legenda vintage-Rolex-keräysmaailmassa. Rolex  teki kuitenkin tämän erityisen mallin vain lyhyen ajan. Sen rajallinen tuotantoprosessi yhdistettynä hyvin erottuviin muotoilun yksityiskohtiin tekee fake-roolista Submariner-mallin yhtenä haetuimmista vintage-Rolex-malleista. Harjaa Rolex-historiasi kuusi nopeaa tietoa Submariner-kellosta.
Vaikka keskustelua on vielä käyty, on yleisesti hyväksytty, että ensimmäinen Submariner oli tämä erityinen malli, jonka Rolex julkaisi yleisölle vuonna 1953. Vuotta myöhemmin kopio Rolex lisäsi Submariner ref. 6200 kuuluisalle sukelluskellojen perheelle. 16610-920-3
Suuri 8 mm: n Brevet-käämi kruunu on yksi Sub 6200: n erottuvimmista piirteistä. Koska 8 mm: n kruunu on selvästi suurempi kuin 6 mm: n käämitys kruunu. 6204, 6200 on laajalti tunnettu nimellä ”Big Crown Submariner”.
Hauska asia on, vaikka arviolta on vain noin 300 esimerkkiä viitteestä. 6200, on vielä joitakin valintamuutoksia. Joissakin esimerkeissä on suuri logo ja ”Oyster Perpetual” -teksti alle kello 12, kun taas joissakin on pienempi logo ja teksti. Joillakin ei ole ”SUBMARINER” -merkintää yli kello 6, kun taas toiset tekevät.
Tämä hämmästyttävä kello oli ensimmäinen Submariner, joka sisälsi nyt kaikkialla esiintyvät Mercedes-tyyliset kädet. Sitä ennen hänellä oli myös lyijykynän tyyliä. On kuitenkin huomattava, että Submariner 6200: n Mercedes-tyyliset kädet ovat itse asiassa pidempiä kuin muissa myöhemmissä viitteissä.
Vaikka Submariner 6200 -laitteessa ei ole syvyysluokkaa, se oli itse asiassa vedenpitävä 200 metriin asti. Tämä on kaksinkertainen kuin sisarusviittausten 100 metrin syvyysluokka, ”Small Crown” Sub 6204 ja Sub 6205 kellot.
Usein nimitystä ”Pyhä Graali” vintage Submariners, Submariner replica kellot ovat ehdottomasti toivomuslista monien keräilijöiden. Erittäin varhainen esimerkki Rolexin nykyisestä kuuluisasta sukelluskellosta, Sub 6200 yhdistää monia toivottavia piirteitä yhteen must-must-kelloon.