Upea uusi musta Rolex Datejust II 116334

Uusi kopio Rolex Datejust II 116334 debytoi Baselworld 2009 -tapahtumassa, mutta maailma ei ollut aivan valmis harppaukseen 36 mm:n kotelon halkaisijasta 41 mm:iin. Fanit eivät olleet innostuneita tästä suuresta muutoksesta. He olivat rakastuneet kaikkeen Rolex Datejustin replikaan, eivätkä he olleet tyytyväisiä päivitykseen. Vasta pitkän ajan ja laajojen markkinointiponnistelujen jälkeen Rolexin harrastajat alkoivat omaksua uusi versio ja sen edut.
Jos tiedät jotain Rolex-kelloista, tiedät todennäköisesti jo, että Datejust on yksi Rolex-luettelon pisimmistä tuotantomalleista. Tämä kello esiteltiin alun perin vuonna 1945, ja sen estetiikka ja toiminnallisuus on kehittynyt menestyksekkäästi yli 70 vuoden ajan. Sen jatkuvan päivityksen viimeinen vaihe oli kotelon laajentaminen nykyaikaisemmaksi mekkokelloksi, mikä teki siitä houkuttelevamman nykyajan trendejä ja tyyliä arvostavalle sukupolvelle.
Nykyään Rolex Datejust II -kopio on yhtä rakastettu kuin klassinen muotoilu. Vaikka kotelo on isompi ja rohkeampi herkän rakenteensa ansiosta, se ei tunnu raskaalta ranteessa. Parannetun 41 mm:n kotelon kiistattomat edut ovat leveämpi kellotaulu ja parempi luettavuus. Laajemman yleisön houkuttelemiseksi kellotaulu on saatavana laajassa valikoimassa värejä, tuntimerkkejä ja osoittimia.
Kellotaulu näyttää myös erittäin tarkalta. Pidän todella leveistä valoisista tuntimerkeistä ja suuresta Rolex-kruunulogosta kello 12:ssa. Kellotaulun muotoilu parantaa luettavuutta kaikissa valaistusolosuhteissa. Hopeiset kädet on päällystetty luminoivalla materiaalilla ja ne ovat saman muotoisia ja kokoisia kuin aito esine. Mökkiversio on myös varustettu naarmuuntumattomalla safiirikristallilla ja 2,5x suurennuslasilla päivämäärän yläpuolella.
Fake Rolex Datejust II on erittäin suosittu valinta markkinoilla urheilullisen tunnelmansa ja älykkään muotoilunsa ansiosta. Se on ihanteellinen kello modernille miehelle, joka arvostaa klassista muotoilua, joka on tulkittu uudelleen houkuttelevalla ja modernilla tavalla. Kaiken kaikkiaan olen varsin tyytyväinen kopiooni. Se näyttää ja tuntuu erittäin aidolta, ja sen mukana tulevan automaattisen liikkeen ansiosta se on osoittautunut varsin luotettavaksi. Ainoa vika siinä on hihna, joka on väärän tyylinen, mutta olen tilannut oikean Oyster-hihnan, joten tämä pieni puute korjataan pian ja käytän mielelläni Datejust II 116334 -kopiotani mahdollisimman usein.